Een moment om samen uw geloof te delen.

Er was eens een zieltje...

Staat u wel eens stil bij uw overlijden. En heeft u bepaalde gedachtes hoe dat zal zijn. Niet meer hier op aarde. Maar waar wel? Gelooft u dat er iets is na dit leven of gelooft u in "niets".
Al jaren geloof ik dat het overlijden niet het einde is. En was het boekje "Het sprookje van de dood" het begin van een andere kijk op leven en dood. De schrijfster van dit mooie boekje Marie Claire van der Bruggen heeft naast dat boekje ook voor kinderen het prachtige boekje "Er was eens een zieltje" geschreven.
Net als veel meer mensen heeft zij een andere kijk op "de dood". Ik ben best benieuwd hoe u tegen de dood aankijkt en of uw geloof u ondersteunt tijdens het leven. Heeft u interesse om eens met mij te praten over uw manier van geloven. Ik nodig u hier graag voor uit. Door samen ons geloof te delen kunnen we kijken naar raakvlakken en misschien ook wel wat dit voor uw uitvaart kan betekenen.Tijdens een wandeling of gewoon met een kopje koffie/thee in mijn kantoor op de Kruisberg. U kunt me bellen of mailen. Ik verheug me op onze ontmoeting.