Onze werkwijzeIedere uitvaartbegeleider heeft zijn of haar werkwijze. Het is fijn om te weten hoe iemand werkt en waar zijn of haar sterke eigenschappen binnen de begeleiding liggen. Wanneer u  te maken krijgt met een overlijden kunt u daardoor een keuze maken voor iemand die bij u past.

Wij werken in alle rust en nemen de tijd om te luisteren naar uw verhalen. Wij zijn er voor u als uitvaartbegeleidsters maar zeker ook als mens.
Het contact met u als nabestaanden staat voor ons bovenaan. En daarnaast ligt onze passie bij de laatste verzorging van uw dierbare en het betrekken van kinderen bij de uitvaart. Hierin willen wij ons steeds verder ontwikkelen. Dit betekent voor ons, iedere uitvaart ervaringen opdoen maar daarnaast ook opleidingen volgen.

Samen leven we toe naar de dag van de uitvaart. Samen realiseren we een afscheid dat past bij uw dierbare en bij u. Een dag waar u ondanks uw verdriet met een goed gevoel op terug kunt kijken. Een dag die u hopelijk tot steun zal zijn bij uw rouwverwerking.

Een dag van mooie herinneringen. Herinneringen die altijd zullen blijven bestaan. Een dag van liefde.
                                                   
Deze liefde houdt niet op waar het leven eindigt.