Uw wensen

 


Vaak komt een uitvaartbegeleider pas in beeld wanneer een overlijden heeft plaatsgevonden.

Toch wil ik ook de mogelijkheid bieden om voor die tijd in gesprek te gaan. Dit kan bij gezondheid maar zeker ook bij ziekte. Wanneer iemand weet dat hij of zij gaat overlijden kan het rust geven wanneer wensen zijn uitgesproken en vastgelegd. Ook kan het de nabestaanden troost bieden wanneer zij weten dat zij de laatste wens van hun dierbare hebben kunnen vervullen.

Het is mogelijk dat u mij persoonlijk nog niet kent en dat u overweegt wanneer u een uitvaartbegeleider nodigt heeft mij te bellen. Maar u twijfelt, en wilt mij toch eerst beter leren kennen. Ik bied u de mogelijkheid om bij u aan huis te komen en in gesprek te gaan. Vooral wanneer u op leeftijd bent of ziek is een thuisbezoek voor u prettig. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om u te ontvangen op mijn kantoor in de voormalige Kruisberggevangenis in Doetinchem. Een plek waar de rust en de natuur mij omarmen en waar ik graag met u praat over het leven en mogelijk de dood. Dit kan op kantoor maar ook tijdens een wandeling. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Het komt regelmatig voor dat mensen vragen aan me stellen over de uitvaartverzekering. Wanneer u behoefte heeft om eens samen met mij vrijblijvend naar u polis te kijken bent u ook van harte welkom op mijn kantoor. 

Mocht u besluiten uw wensen op papier te laten zetten zijn hieraan kosten verbonden. Belt u me gerust wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen. Wanneer uzelf of uw dierbare ongeneeslijk ziek is en u met mij in gesprek wilt om de uitvaart voor te bereiden zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden.

Misschien vindt u het ook prettig om in alle rust uw wensen zelf te noteren. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie voor u op mijn website te plaatsen waardoor u weloverwogen keuzes kunt maken.
Door onderstaande link te openen komt u in een wensenformulier. Dit formulier kunt u invullen en thuis bewaren bij uw papieren. Informeer uw familie dat dit formulier bestaat.

https://mobilecms.blob.core.windows.net/appfiles/app_2906/File/wensenformulier.docx