Contact
Neem voor al uw vragen gerust persoonlijk contact met mij op of
vul onderstaand formulier in. Wanneer het een overlijden betreft wilt u me dan bellen en dit niet mailen of melden via het formulier

Sebyl Wolters Verberkt
Schaapsdrift 5
7037 CJ  Beek Montferland
Dit is tevens ook mijn correspondentieadres

Tel: 06-31382708
E-mail: info@uitvaartbegeleiding-sterrenregen.nl

Mijn kantoor is gevestigd in Doetinchem.
Locatie:De Kruisberggevangenis
Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem
Op afspraak kunt u mij hier bezoeken.


Bij afwezigheid of bij ziekte wordt mijn bedrijf waargenomen door Esther Polman. Zij werkt vanuit Silvolde en is niet alleen een collega maar ook een goede vriendin. Ik heb vertrouwen in haar als mens maar ook in de manier waarop zij werkt. Tijdens mijn afwezigheid staan haar gegevens op mijn voicemail. Natuurlijk bent u ook vrij te kiezen voor een andere uitvaartbegeleider die bij u past.Om ook tijdens drukte de families in alle rust te begeleiden heb ik besloten om samen te gaan werken met twee lieve en warme persoonlijkheden. Femke en Monic. Zij werken beiden vanuit hun hart en met passie. Samenwerken betekent vertrouwen hebben in diegene waarmee je werkt. Door samen met hen afspraken te maken en mijn werkwijze met hen af te stemmen is er volledig vertrouwen ontstaan.

Zij ondersteunen mij achter de schermen maar ook als gastdames en bij controles. 
Femke werkt vanuit haar eigen bedrijf Femke Uitvaartondersteuning en Monic vanuit haar bedrijf Monic Rootinck Uitvaart Ondersteuning.


Als familie zal er voor u niet veel veranderen, zelf zal ik het gezicht blijven van Uitvaartbegeleiding Sterrenregen.Uitvaartbegeleiding Sterrenregen begeleidt families in de gemeente Montferland,Zevenaar,Doetinchem, Oude IJsselstreek en Duiven maar zeker ook daarbuiten.

 

Formulier voor informatie