Voor en nazorg


Wij werken samen met Judith. Naast de nazorg kan zij u ook begeleiden in uw laatste levensfase.
Zij wil zich graag aan u voorstellen.


Ik begeleid binnen mijn bedrijf Rondom Rouw en Verlies met persoonlijke en oprechte aandacht,mensen die mogelijk ten gevolge van een ziekte kunnen overlijden en hun naasten. Na overlijden begeleid ik nabestaanden in hun rouw en verdriet.

Mijn naam is Judith Nijland.

Ik bied emotionele steun en begeleiding in een intensieve periode van rouw en verdriet. U kunt met me praten over uw gevoelens, pijn en angsten. Met een luisterend oor steun ik u in uw eigen rouwproces. Een rouwproces dat u of uw naaste doormaakt omdat u door de ziekte geconfronteerd wordt met verlies van gezondheid, eigenwaarde, perspectief enz. Maar ook wanneer u rouwt om het verlies van uw geliefde door overlijden.

Mijn begeleiding is individueel omdat eenieder rouwt op zijn of haar eigen manier. Ik ben gediplomeerd rouw- en verliesbegeleider en met mijn kennis, ervaring en vaardigheden kan ik u helpen gedurende deze emotioneel moeilijke periode.

Rouwen hoef je niet alleen te doen en soms kan het helpen om in begeleidende gesprekken te ervaren dat je de veerkracht hebt om dit proces van rouw, gemis en verdriet te doorstaan.

Ik nodig u graag uit mijn website te bezoeken www.rondom-rouwenverlies.nl of neem contact op via
info@rondom-rouwenverlies of info@rondom-overlijden.nl