Voor en nazorg


Binnen mijn bedrijf werk ik samen met Judith. Naast de nazorg kan zij u ook begeleiden in uw laatste levensfase.
Zij wil zich graag aan u voorstellen.


Mijn naam is Judith Nijland en met mijn bedrijf Rondom ziekzijn, overlijden en rouw geef ik aanvullende zorg en ondersteuning naast de begeleiding die Sebyl als uitvaartbegeleidster u geeft. 
Ik benader u wanneer u tijdens een gesprek met Sebyl hebt aangegeven hier behoefte aan te hebben.
Als begeleider in de laatste levensfase bied ik zowel praktische als emotionele hulp. U kunt met mij praten over uw gevoelens, pijn en angst. Met een luisterend oor steun ik u bij uw eigen rouwproces.  Daarnaast kan ik u goede informatie geven, op het gebied van zorg, pijnbestrijding en palliatieve begeleiding  en ook adviseren op het gebied van praktische zaken zoals een (levens)testament of  wilsverklaringen. Door deze informatie kunt u de voor u juiste keuzes maken naar het levenseinde toe.
Na de uitvaart krijgt u als nabestaande veel te verwerken. Naast alle emotie die het overlijden van een dierbare met zich meebrengt, moet er veel geregeld worden. En dat kan meestal niet wachten. Pas als de zakelijke kant geregeld is, kunt u volledig aan het rouwproces beginnen. Ik bied nabestaandenzorg waarbij ik u emotioneel en praktisch ondersteun. Ik help u om overzicht te houden in een emotioneel moeilijke periode.
Meer informatie vind u op https://www.rondom-overlijden.nl/ of neem contact op info@rondom-overlijden.nl