Lichtjesavond 2020Hoe moeilijk ook, heb ik besloten om de lichtjesavond op zondag 13 december om 19.00 uur op een andere manier vorm te geven dan de afgelopen jaren. De 2e golf aan coronabesmettingen heeft mij hiertoe doen besluiten.
Het samenzijn bij Uitspanning 't Peeske is dit jaar helaas niet mogelijk. Maar toch wil ik proberen op afstand het gevoel van samenhorigheid en verbondenheid over te brengen. Zodat afstand toch misschien dichtbij kan voelen.
De komende weken zal ik via deze pagina u op de hoogte houden wat mijn ideeën zijn over deze bijzondere avond.
Er is heel veel wel mogelijk en wilt u dit samen met mij ervaren laat het alvast weten via info@uitvaartbegeleiding-sterrenregen.nl of telefonisch 06-31382708.
Lieve groet Sebyl 


Oktober 2020 
Belangrijke informatie over de lichtjesavond 2020
Lichtjesavond 2020, zo anders maar toch zo mooi. Samen de verbondenheid voelen, thuis in je eigen omgeving. De interesse in het evenement is groter dan ooit. En dat geeft mij een dankbaar gevoel. Voor iedereen is het op 13 december om 19.00 uur mogelijk om samen stil te staan bij onze dierbaren die we nog zo graag bij ons hadden willen houden. Dit kan via een link die ik begin december met jullie zal delen.
Om dit moment persoonlijk te maken is het mogelijk om via mijn mail door te geven wie je wilt herdenken, of je de naam van je kind (je) of dierbare wilt laten voorlezen, of je een kaarsje voor hem of haar wilt aansteken of misschien wel een mooi gedicht wilt horen. Ook is het mogelijk om een foto te laten zien tijdens een prachtig muzieknummer. Door mij een mail te sturen ontvang je een mail terug met de mogelijkheden die deze avond persoonlijk kunnen maken. Mijn mailadres is info@uitvaartbegeleiding-sterrenregen.nl
Jullie wensen zou ik graag z.s.m. of in ieder geval voor 20 november terug ontvangen. Om me in de periode daarna rustig voor te bereiden op dit bijzondere moment.
Liefs Sebyl