Contact

Neem voor al uw vragen gerust persoonlijk contact met mij op of
vul onderstaand formulier in. Wanneer het een overlijden betreft wilt u me dan bellen en dit niet mailen of melden via het formulier

Sebyl Wolters Verberkt
Schaapsdrift 5
7037 CJ  Beek Montferland
Dit is tevens ook mijn correspondentieadres

Tel: 06-31382708
E-mail: info@uitvaartbegeleiding-sterrenregen.nl

Mijn kantoor is gevestigd in Doetinchem.
Locatie:De Kruisberggevangenis
Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem
Op afspraak kunt u mij hier bezoeken.

Bij afwezigheid of bij ziekte wordt mijn bedrijf waargenomen door Esther Polman. Zij werkt vanuit Silvolde en is niet alleen een collega maar ook een goede vriendin. Ik heb vertrouwen in haar als mens maar ook in de manier waarop zij werkt. Tijdens mijn afwezigheid staan haar gegevens op mijn voicemail. Natuurlijk bent u ook vrij te kiezen voor een andere uitvaartbegeleider die bij u past.

Om ook tijdens drukte de families in alle rust te begeleiden heb ik besloten om samen te gaan werken met Femke. Femke heeft sinds kort haar eigen bedrijf Femke Uitvaartondersteuning.
Zij ondersteunt mij achter de schermen maar ook als gastdame en bij controles. De manier van werken zal voor mijn families niet veranderen. Die blijft zoals zij van mij gewend zijn.
Femke is een warme persoonlijkheid en werkt vanuit haar hart en passie.

Uitvaartbegeleiding Sterrenregen begeleidt families in de gemeente Montferland,Zevenaar,Doetinchem, Oude IJsselstreek en Duiven maar zeker ook daarbuiten.

 

 

Formulier voor informatie

Delen: