Het geeft rust als het geregeld is

Het geeft rust als het geregeld is…..nu weer verder met voluit leven!

Via facebook kwam ik op de pagina van Uitvaartbegeleiding Sterrenregen terecht. Ik vond het mooi hoe Sebyl de dingen omschrijft en wat ik zo belangrijk vind…..dat ze werkt vanuit haar hart.

Toen de oproep kwam dat je je uitvaartwensen kunt vastleggen, dacht ik dan ook: “Dat wil ik, wat fijn dat dit kan!”.

Ik wilde weten hoe Sebyl over bepaalde dingen uit het leven denkt, hoe haar stem klinkt en of ik me prettig voel bij haar. Van daaruit kon ik dan beslissen of Sebyl degene is die mijn uitvaart mag gaan verzorgen.

Tijdens een boswandeling heb ik een bijzonder, open en prettig gesprek gehad. Sebyl is een lieve, warme vrouw, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Dus voor mij was het al snel duidelijk: “Ik ga mijn uitvaart voorregelen met Sebyl!”.

Een paar weken na deze wandeling kwam ze thuis om de uitvaartwensen vast te leggen.

Ik had het wensenformulier van de website al grotendeels ingevuld. Werkelijk overal is aan gedacht en tot in detail kun je je uitvaart regelen.

Sebyl komt zelf met allerlei mooie en bijzondere ideeën. Ik vond het zo fijn dat ze niets “raar” vindt en alles voor je gaat uitzoeken.

Ik ben pas 42 jaar en niet ziek, dus ik ga ervan uit dat het nog een hele tijd gaat duren, voordat Sebyl mijn uitvaart zal begeleiden. Ik weet wel dat het dan precies zal gaan zoals ik het voor ogen heb en dat Sebyl deze taak perfect kan uitvoeren. En dat geeft zo’n goed gevoel. Nu kan ik weer verder gaan met voluit leven….heerlijk!

Bedankt, lieve Sebyl!

Simone