Bewaren of het uitstrooien van de as van uw dierbare...


Er zijn zoveel mogelijkheden om de as van uw dierbare te bewaren en/of uit te strooien. Wanneer u bij het crematorium bent om de as op te halen van uw dierbare worden er vele mogelijkheden geboden en ook via internet en speciale winkels is de keuze enorm.
Binnen mijn bedrijf wil ik ook graag meedenken in de keuze van de "asbestemming" en bepaalde producten zijn ook via mij te bestellen tegen de adviesprijs die u ook betaald wanneer u regelrecht besteld bij het bedrijf die het product maakt.

Graag wil ik u meenemen in de mogelijkheden en de producten die te bestellen zijn via mijn bedrijf. Deze maand is het de Tolad wandelstaf.

Stap voor stap samen afscheid nemen tijdens een wandeling

Een bijzondere manier van afscheid nemen is met elkaar stap voor stap de as van uw dierbare loslaten tijdens een wandeling. Een wandeling, samen zorgvuldig uitgekozen of een wandeling struinend door de bossen of langs bijzondere plekken die belangrijk waren voor uw dierbare. 
De Tolad wandelstaf die gevuld wordt met as van uw dierbare is een prachtige manier om hiervoor te gebruiken. Bij iedere stap valt er een beetje as uit de wandelstaf. 
Een wandeling, waarvan de herinnering altijd zal blijven bestaan. Een wandeling die u misschien wel vaker zult gaan lopen op een moment wanneer u even weer bij uw dierbare wilt zijn of wanneer het leven even niet zo makkelijk is. Maar misschien ook een wandeling die u als familie jaarlijks loopt om samen de verbondenheid te voelen. Een prachtig product wat u via mij kunt bestellen. De Tolad is te bestellen vanaf €129.00

Een wandeling van liefde, verbondenheid en loslaten.