"Een urn die letterlijk en figuurlijk houvast biedt".

In mijn zoektocht naar mooie producten die binnen mijn bedrijf aangeboden kunnen worden voor bijvoorbeeld as bestemming, kwam ik in gesprek met Harm Rietveld van Memories to keep. Harm ontwikkelde een prachtig product. De LittleWood mini urn.
Deze mini urn is vervaardigd uit verschillende houtsoorten en door de houtsamenstelling is geen enkele mini urn hetzelfde.
In de mini urn bevindt zich een klein bewaardoosje van 6 ml. Een klein aandenken aan uw dierbare ligt hier zorgvuldig opgeborgen. Dit kan als voorbeeld een beetje as zijn, een haarlokje, een belangrijk briefje of een stukje stof van kleding. Het is een mini urn met een warme en unieke uitstraling. Mooi om neer te leggen op een speciaal plekje of om op te pakken wanneer u even uw dierbare dicht bij u wilt voelen. De urn past precies in uw handen en neemt uw lichaamstemperatuur aan.
Zoals Harm beschrijft: een urn die letterlijk en figuurlijk houvast biedt.

Tijdens mijn zoektocht deelde ik mijn ideeën met verschillende mensen en iemand die heel dicht bij me staat sprak onderstaande woorden. De woorden waarbij ik me zo kon voorstellen dat dit niet alleen past bij haar, maar ook bij andere nabestaanden.

“Als ik ’s avonds op de bank zit en me een moment eenzaam en verdrietig voel zou ik de mini urn kunnen pakken om even het gevoel te hebben dat hij of zij weer bij me is”

Wanneer u de mini urn een moment in uw handen wilt houden en daardoor kunt ervaren of dit u troost en kracht zou kunnen geven bel me gerust.
De mini urn kunt u via mij bestellen voor €120.00

Voor meer informatie bezoek gerust eens de website van Harm Rietveld
https://www.memoriestokeep.nl/littlewood-urn/